Hawee.nl | Projecten

En nog een WordPress site

  • Historisch kantoorpand in binnenstad Tilburg krijgt in korte bouwtijd een flinke aanbouw.

    Historisch pand in Tilburg krijgt aanbouw jan 2019- april 2019 Midden in de binnenstad van Tilburg wordt achter een bestaand historisch kantoorpand een grote aanbouw gerealiseerd. Een hele klus omdat het werk in januari 2019 gestart is en het eind april klaar moet zijn en als je op dit moment er gaat kijken zou je dat niet verwachten :) Een zeer beperkte ...

  • Renovatie Tivoli

    Hoewel Tilburg niet bekend staat om haar oude gebouwen, staat de Tivoliwijk er vol mee. Door een ingrijpende verbouwing kan dit huis in ieder geval weer jaren mee.

  • Naar een hoger niveau

    Bouwen zit hem in de details en de aandacht daarvoor. Deze woning in Oosterhout geeft juist die ruimte die nodig is om bouwen naar een hoger niveau te brengen.

  • Met een stalen gezicht

    Deze unieke uitbreiding in Vught laat de meerwaarde van een goede samenwerking tussen klant, architect en bouwer goed zien.

  • Een Koud Kunstje

    Verbouwing woonhuis familie Driessen Teteringen. Hoewel de serre een moderne vormgeving heeft, sluit hij naadloos aan op de structuur en uitstraling van deze compleet gerenoveerde woning uit de jaren twintig.

  • Tijdloos Monument

    Uitbreiding woonhuis van dhr. Smits te ‘s Hertogenbosch. Respectvolle uitbreiding van een Rijksmonument. Door subtiel gebruik van horizontale belijning  en materiaalkeuze in hout en zink is het geheel volledig in harmonie met zijn omgeving.

  • Vlaams-Oisterwijkse schuur

    Schuren zijn tijdloos; dat laat de nieuwbouw van deze “Vlaamse” schuur in het buitengebied van Oisterwijk duidelijk blijken. De toepassing van Eiken spanten brengt de schuur tot leven.  

  • Uitgekookt idee

    Restaurant Indonesia Rotterdam. In een totale bouwtijd van slechts vier weken is het gehele restaurant verbouwd. Een onderdeel daarvan is deze bar. Naast allerlei gangbare bouwmaterialen is er voor de voorzijde van de bar gebruik gemaakt van bamboe, een knipoog naar de Indonesische flora.

  • Geen “Herrie in de Keuken”

    Satébar Rotterdam. Door toepassing van de juiste materialen ademt de Satébar een aangename sfeer uit, die door de klanten hoog gewaardeerd wordt. Om akoestische redenen is gekozen voor een stoffen wandbekleding in verschillende kleuren.  

Historisch pand in Tilburg krijgt aanbouw jan 2019- april 2019 Midden in de binnenstad van Tilburg wordt achter een bestaand historisch kantoorpand een grote aanbouw gerealiseerd. Een hele klus omdat het werk in januari 2019 gestart is en het eind april klaar moet zijn en als je op dit moment  [ Lees verder… ]

   

Hoewel Tilburg niet bekend staat om haar oude gebouwen, staat de Tivoliwijk er vol mee. Door een ingrijpende verbouwing kan dit huis in ieder geval weer jaren mee.

Bouwen zit hem in de details en de aandacht daarvoor. Deze woning in Oosterhout geeft juist die ruimte die nodig is om bouwen naar een hoger niveau te brengen.

Deze unieke uitbreiding in Vught laat de meerwaarde van een goede samenwerking tussen klant, architect en bouwer goed zien.

Verbouwing woonhuis familie Driessen Teteringen. Hoewel de serre een moderne vormgeving heeft, sluit hij naadloos aan op de structuur en uitstraling van deze compleet gerenoveerde woning uit de jaren twintig.

Uitbreiding woonhuis van dhr. Smits te ‘s Hertogenbosch. Respectvolle uitbreiding van een Rijksmonument. Door subtiel gebruik van horizontale belijning  en materiaalkeuze in hout en zink is het geheel volledig in harmonie met zijn omgeving.

Schuren zijn tijdloos; dat laat de nieuwbouw van deze “Vlaamse” schuur in het buitengebied van Oisterwijk duidelijk blijken. De toepassing van Eiken spanten brengt de schuur tot leven.  

Restaurant Indonesia Rotterdam. In een totale bouwtijd van slechts vier weken is het gehele restaurant verbouwd. Een onderdeel daarvan is deze bar. Naast allerlei gangbare bouwmaterialen is er voor de voorzijde van de bar gebruik gemaakt van bamboe, een knipoog naar de Indonesische flora.

Satébar Rotterdam. Door toepassing van de juiste materialen ademt de Satébar een aangename sfeer uit, die door de klanten hoog gewaardeerd wordt. Om akoestische redenen is gekozen voor een stoffen wandbekleding in verschillende kleuren.