Hawee | Nieuws

Bouwen met aandacht

HAWEE Bouw nu écht familiebedrijf!

Toen Hans Wolfs in 1982 begon met zijn bouwbedrijf had hij dit nooit kunnen bedenken: samen met twee van zijn drie zonen iedere dag het mooiste beroep van de wereld uitoefenen: bouwen!

Nadat in 2014 Reinier Wolfs toetrad tot HAWEE Bouw heeft nu ook zijn jongere broer Hugo Wolfs per 1 april 2017 deze stap gemaakt. Hugo heeft Bouwtechnische bedrijfskunde gestudeerd in Tilburg. Na 2 ½ jaar elders werkervaring te hebben opgedaan, vond ook hij het een uitdaging om samen met zijn vader en broer leiding te gaan geven aan HAWEE.

Door de positieve ontwikkelingen in de bouw en de groeiambitie van HAWEE komt de beslissing van Hugo op het juiste moment: iedere dag bouwen er voor HAWEE ruim twintig kundige bouwvakkers met aandacht aan de meest uiteenlopende projecten.

Jonge mensen brengen weer nieuwe energie en input en HAWEE kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.