Hawee | Nieuws

Bouwen met aandacht

HAWEE Bouw B.V. – Vol vertrouwen de toekomst in met tweede generatie Wolfs! 

Het lijkt ouderwets: mijn vader is aannemer, dus dat wil ik ook. Maar is het wel verstandig om in deze tijd de stap naar een bouwbedrijf te maken? Jazeker! Zowel bij mijn vader, Hans Wolfs, als bij mij is er – ondanks de negatieve berichten over onze sector – een groot vertrouwen in de toekomst van de bouw in het algemeen  en ons bedrijf in het bijzonder. We hebben een prachtig vak waarin we iedere dag met heel veel plezier het beste resultaat proberen te behalen. In de normaal zo traditionele bouw is door de economische situatie veel veranderd: creativiteit,  kwaliteit, transparantie, communicatie en flexibiliteit, zijn belangrijker dan ooit te voren. Al onze medewerkers werken iedere dag met hart en ziel aan de meest uiteenlopende en mooiste projecten door heel Brabant.    

De komende jaren hopen Hans, onze mensen en ikzelf  met onze gedrevenheid en liefde voor het  vak, nog veel meer mooie projecten te realiseren. Transparantie richting de klant, actief bezig zijn met kwaliteit & creativiteit en details zullen daarbij de speerpunten zijn: Bouwen met Aandacht noemen wij dat.

Na mijn opleiding HTS Bouwkunde in Utrecht wil ik nu vol energie en ideeën  onze lijfspreuk mee waar maken.  Bouwen is geweldig, als het maar MET AANDACHT is!

Portret 01 Hans en Reinier